3 ani de GreenTea si o seara alaturi de prieteni

Inca din aprilie 2007, de cand ne-am deschis prima data usa, am devenit bogati.

Bogati in prieteni.

Descoperim asta in fiecare seara, cand ceainaria se anima de zumzetul bunei-dispozitii, de salutarile, rasetele, imbratisarile, conversatiile voastre tete-a-tete. La noi ati fost la prima intalnire romantica, la noi ati aniversat oameni dragi, tot aici v-ati tras sufletul vara la umbra sau ati prins drag de Madeleine Peyroux ori Diana Krall. Pe fiecare in parte va leaga de ceainarie cel putin o amintire care sa va faca sa zambiti. Iar noua, ne creste inima sa va avem zi de zi aici. Ce poate fi mai cald si mai primitor intr-o casa decat bucuria de a se regasi a celor care ii pasesc pragul?

Acum, cand GreenTea aniverseaza 3 ani de zile pline de povesti la ceai, vrem sa sarbatorim tot alaturi de prieteni. Miercuri, 14 aprilie, ora 20:00, sunteti invitatii nostri la o seară de folk alaturi de  Marius Matache, Andreea Lemn Dulce, Dan Caramihai, Alex Nichita si Puiu Cretu. Fiti alaturi de noi la aniversare si umpleti-ne casa de voie-buna!

Intrarea este libera, dar cum locurile sunt limitate, oricine doreste sa participe la eveniment este rugat sa faca rezervare la unul din numerele: 0749.090.202 si 021/320.93.96.

«   »