Aderă la Mişcarea Off-Office!

zoom

Drag popor lucrător şi muncitor, a venit momentul să lansăm ceea ce noi numim Mişcarea Off-Office. Un manifest la care sperăm să aderaţi, un îndemn la mobilitate şi creativitate, o invitaţie la libertate în alegerea locului în care să lucraţi.

De ce Off-Office?

Nu confundaţi mesajul “I am out of office” cu “off-office”. Acel dublu F nu este întâmplător. În ceainăria noastră poţi să îţi creezi biroul sau sala de conferinţe pe care ţi-o doreşti, în aşa fel încât să fii la office şi în acelaşi timp să fii eliberat de acolo. Nu e o plecare în vacanţă ci o schimbare benefică de cadru.

EVENIMENTE OFFICE ORGANIZATE OFF-OFFICE

Prin manifestul nostru ne adresăm atât persoanelor şi antreprenorilor care lucrează independent cât şi corporaţiilor care  caută  un mediu mai special  pentru desfăşurarea unor evenimente plăcute: workshop-uri, prezentări, şedinţe şi discuţii, training-uri, pitchuri, negocieri şi aşa mai departe. Ştim (de la musafiri, nu am inventat noi asta) că ceainăria noastră are o anumită energie pozitivă şi că vizitatorii se simt foarte bine, aşa că putem îndrăzni să spunem că un procent important din succesul evenimentului vostru este deja asigurat.

Vom mai reveni cu detalii şi cu idei legate de posibile evenimente în articole viitoare, urmăriţi secţiunea Mişcarea Off-Office!

SCHIMB DE BIROURI

În perioada următoare vom selecta companii la care să mergem şi noi în vizită. Vom lua samovarul, ceaiurile noastre bune şi vom veni să vă propunem puţină relaxare şi să vă aducem o ofertă specială şi alte surprize.

Şi dacă noi vom reuşi să ne deplasăm cu ceainăria, vă vom aştepta şi pe voi pe la noi, veţi avea suficiente motive să ne întoarceţi vizita.

AVEM ŞI CONCURS PE TWITTER ŞI FACEBOOK

Îţi place ideea? Eşti gata să aderi la ea? Spune asta mai departe pe facebook sau twitter şi avem ceva pentru tine. Detalii mai jos:

Pentru Facebook

Scrie la tine pe perete: “Ader la mişcarea Off-Office lansată de @Ceainaria GreenTea” pune un link către acest articol şi, dacă te numeri printre primii 40 care postează asta, primeşti un ceai cald din partea noastră, imediat ce ajungi pe la noi. Atenţie, nu uita să “taguieşti” pagina noastă (ne găseşti aici) punând acel @ înainte de nume, doar aşa postarea va apărea şi la noi pe perete şi vom putea număra participările.

Pentru Twitter

Scrie “Ader la mişcarea Off-Office lansată de @greentearo” + linkul către acest articolşi, dacă te numeri printre primii 40 care postează asta, primeşti un ceai cald din partea noastră, imediat ce ajungi pe la noi.

Dacă postezi atât pe facebook cât şi pe twitter e foarte bine, dăm două ceaiuri, ce să facem! :-) Vei fi contactat pe mail în cel mai scurt timp posibil pentru confirmare. Dacă nu ai nici un semn de la noi în maxim două zile de la data postării şi eşti convins că ai fost printre primii poţi să ne atenţionezi printr-un mail la roxana punct farca at greentea punct ro.

Aşadar… ne ajuţi să răspândim manifestul?

«   »