Meniu

Pentru cei cărora nu le plac locurile aglomerate şi zgomotoase, pentru cei care iubesc ceaiul şi poveştile lui, am creat acest loc, ceainăria GreenTea.

Dacă vă doreaţi un loc liniştit în care să vă întâlniţi prietenii, sperăm să fim ceea ce căutaţi.

Ne-am gândit că veţi dori să savuraţi ceaiul fără a-i “pierde” aroma din cauza fumului de ţigară din jur şi am decis că acesta este un loc în care nu se va fuma! Pentru fumători, există însă o speranţă :-) de primăvară până toamnă, când este dechisă grădina.

Dar dacă doriţi să simţiţi aroma unei narghilele, aceasta vă aşteaptă în toate saloanele.

Vă invităm în casa noastră să descoperiţi farmecul a patru culturi diferite în patru saloane: Clasic, Japonez, Indian şi mansarda franţuzească, în stil interbelic.

Veţi avea posibilitatea să încercaţi aproape 150 feluri de ceai, printre cele mai bune din lume. Ne-am gândit să nu vă plictisiţi şi să petreceţi timpul aşa cum vă doriţi, aşa că veţi găsi în Micul Paris cărţi care au fost aduse special pentru dumneavoastră şi sunteţi invitaţi să luaţi orice carte doriţi şi s-o răsfoiţi.

… iar pentru cei care nu se pot lipsi nici o clipă de informaţie, la noi aveţi parte în orice colţişor de internet wireless gratuit.

La parter există “Camera cudetoate”. Aici veţi găsi ceaiuri pentru acasă, accesorii pentru ceai, cutii, iar cu timpul se va dezvolta micul nostru magazin cu lucruri hand-made, antichităţi şi alte lucruri frumoase.

Vă aşteptăm oricând pentru porţia de ceai şi frumos!

Pentru că liniştea de care vă bucuraţi aici e preţioasă ca orice lucru rar, nu vrem să “bulversăm” strada cu un program târziu. Vrem să trăim în respect cu cei din jur; astfel, ceainăria se închide zilnic la ora 23.00, când casele alunecă uşor spre somn. Apreciem şi mulţumim că înţelegeţi să păstrăm oaza de linişte în care atâţia dintre dumneavoastră revin pentru a-şi regăsi odihna!