Ceaiuri de Fructe

Sunt amestecuri de fructe uscate, condimente şi alte plante . Din ele rezultă infuzii cu aromă deosebită, mai mult sau mai puţin persistentă.

Pentru cei care preferă ceaiul fără cofeină, ceaiurile de fructe reprezintă o alternativa foarte placută.

Amaretto

Ceai de fructe cu aromă de migdale. Conţine: hibiscus, măceşe, bucăţele de măr, coacăze negre, petale de albăstrele.

Apple / Ginger

Ceai de fructe cu  aromă de mere şi ghimbir. Conţine: bucăţele de măr, papaya, petale de trandafir, petale de afine.

Blueberry / Yoghurt

Ceai verde cu aromă de mure şi iaurt. Conţine: bucăţele de măr, mure, măceşe, hibiscus, frunze de coacăze negre, petale de albăstrele .

Candied Almonds

Ceai de fructe cu aromă de migdale glasate. Conţine: bucăţele de măr, scorţişoară, migdale mărunţite, sfeclă.

Christmas Berry

Conţine:  bucăţele de măr, coji de măceşe, flori de hibiscus, scorţişoară steluţe de anason, bucăţele de ghimbir, boabe de piper roşu, căpşuni feliate, cuişoare.

Cranberry

Ceai de fructe cu aromă de merişor. Conţine: bucăţele de măr, merişor, ulei de floarea soarelui, hibiscus.

Fire Place

Ceai de fructe cu aromă de scorţişoară. Conţine: bucăţele de măr, măceşe, migdale, scorţişoară, rooibos, arome naturale, bucăţele de vanilie .

Fruit Garden

Ceai de fructe cu gust de caise şi piersici. Conţine: măceşe, hibiscus, bucăţele de măr, coji de lămâie şi portocală, petale de floarea soarelui.

Hawaii Cocktail

Ceai de fructe cu aromă de ananas şi piersici. Conţine: măceşe, hibiscus, struguri, bucăţele de anaans, bucăţele de papaya, coji de lămâie, bucăţele de mango.

Grandpa’s Garden

Ceai de fructe cu aromă de căpşuni. Conţine: bucăţele de măr, flori de soc, bucăţele de sfeclă, hibiscus, mure, coacăze negre, zmeură, frunze de mure, bucăţele de căpşuni, coacăze roşii.

Mango Flip

Ceai de fructe cu aromă de mango. Conţine: hibiscus, ananas, struguri, bucăţele de mango, petale de floarea soarelui.

Oriental Fruits

Amestec de fructe oriental, cu agude şi smochine deshidratate, rotunjit cu scorţişoară, ghimbir şi vanilie. Conţine: agude, bucăţele de smochine, struguri, fulgi de cocos, cardamom, ghimbir, piper roşu, bucăţele de vanilie.

Pina Colada

Ceai de fructe cu aromă de ananas / cocos. Conţine: hibiscus, măceşe, bucăţele de măr, bucăţi de ananas, nucă de cocos deshidratată.

Plum Cinnamon

Ceai de fructe cu aromă de prune şi scorţişoară. Conţine: bucăţele de măr, scorţişoară, bucăţele de prune, hibiscus, sfeclă.

Queen of Saba

Ceai de fructe cu aromă de rodie. Conţine: bucăţi de măr, bucăţi de ananas, bucăţi de morcov, hibiscus, struguri, bucăţi de rodie.

Red Currant Jelly

Ceai de fructe cu aromă de coacăze negre şi roşii. Conţine: bucăţele de măr, coacăze negre, hibiscus, coacăze roşii.

Red Groats

Ceai de fructe cu aromă de zmeură. Conţine: hibiscus, struguri, flori de soc, coacăze negre, afine.

Rosy Love

Conţine: bucăţele de măr, ananas, fructe de soc, petale de trandafir, boboci de trandafir, petale de hibiscus, căpşuni, bucăţele de morcov negru, vişine, merişor.

Rum Cream

Ceai de fructe cu aromă de rom. Conţine: hibiscus, stafide, căpşuni, zmeură, rom.

Sleigh Ride

Ceai de fructe cu aromă de vanilie şi portocală. Conţine: bucăţi de măr, hibiscus, struguri, măceşe, coji de lămâie, nucşoară, nuci de Macadamia, coriandru, vanilie, piper roz.

Snow Queen

Conţine: bucăţele de măr, măceşe, hibiscus organic, coji de portocală, curmale, steluţe de zahăr, boabe de gherghin, smochine, fulgi de alune braziliene, scorţişoară, anason, boboci de trandafir, flori de muşetel, albăstrele.

Strawberry Cream

Ceai de fructe cu aromă de căpşuni. Conţine: hibiscus, bucăţele de măr, măceşe, bucăţele de căpşuni.

Sun Da Capo

Ceai de fructe cu aromă de ananas copt şi lămâie. Conţine: bucăţele de măr, coji de măceşe, bucăţele de ananas, lemon grass, felii de citrice, aromă, bucăţele de kiwi, fulgi de cocos, mirt lămâios.

Sweet Fruit

Ceai de fructe cu aromă de căpşuni şi zmeură. Conţine: hibiscus, bucăţele de măr, papaya, ananas, cireşe, struguri, măceşe, zmeură.

Turkish AppleTea

Ceai turcesc de fructe
. Conţine: bucăţele de măr.

Wild Berry

Ceai de fructe cu aromă de fructe de pădure. Conţine: hibiscus, bucăţele de măr, măceşe, flori de soc, frunze de coacăze negre, afine.

Wild Cherry

Ceai de fructe cu aromă de cireşe. Conţine: hibiscus, măceşe, bucăţele de măr, struguri, cireşe.