Ceaiuri de Plante

Foarte multe plante diferite sunt folosite pentru prepararea ceaiurilor.

Câteva plante obişnuite folosite pentru ceai sunt menta, muşeţelul, bobocii de trandafir, lămâiţa, mărarul, fructe de pădure, levănţica etc. Unele plante au proprietăţi recunoscute; de exemplu, trandafirul conţine vitamina C; muşeţelul ajută la relaxare, iar menta are un efect special de calmare a stomacului.

Alpina

Infuzie de plante cu aromă de mure şi coacăze negre. Conţine:  fructe şi frunze de coacăze negre, afine, flori de soc .

After Lunch – digestiv

Conţine:  melisă, tulsi, bucăţele de măr, frunze de peppermint, lemn-dulce, muşeţel, fenicul, petale de gălbenele, vanilie şi anason.

Christmas Herbs

Infuzie de plante cu aromă de scorţişoară. Conţine : frunze de căpşuni, lemongrass, măceşe, hibiscus, bucăţele de măr, boboci de trandafir, coajă de portocală, scorţişoară, marţipan

Elixir of Life

Ceai de plante cu aromă delicată de vanilie şi lămâie
Conţine: bucăţele de măr, echinacea, lemongrass, lămâie, verbină din culturi biologice controlate, petale de trandafir.

Energy Tea Guarana – energizant

Conţine: măceşe, bucăţele de măr, hibiscus, guarana, frunze de coacăze, frunze de roiniţă, arome, lemon grass.

Evening Tea

Infuzie de plante cu efect relaxant. Conţine : petale de trandafir, bucăţi de mere, hibiscus, lemongrass, limewood, fructul pasiunii

Feel Good

Conţine:  anason, bucăţele de scorţişoară de Ceylon, flori de limewood, melisă, mate verde, lemn-dulce, flori de iarbă-neagră, ghimbir, cuişoare, cardamom, vanilie.

Ginger Bits

Conţine: bucăţele de ghimbir natural, uscat.

Only Nature

Conţine:  bucăţele de mar, petale de hibiscus, sfeclă roşie, bucăţele de ghimbir, coji de portocală, lemon grass, lemn-dulce, ginseng, şofran, mentă, frunze de rozmarin.

Relax – relaxant

Infuzie de plante cu efect calmant. Conţine: ceai verde, tulsi, bucăţele de măr, coajă de portocală, lemongrass, verbină, lime, gălbenele, căpşuni, nalbă.

Sleep Well

Infuzie de plante împotriva insomniei. Conţine : rooibos, tulsi, melisă, verbină, anason, fenicul, hamei, mentă, lemn dulce.

Silence

Infuzie de plante cu aromă de piersici. Conţine : bucăţele de măr, coji de lămaie, mentă, flori de levănţică, muşetel englezesc .

Spearmint Cut

Infuzie de plante cu mentă. Conţine: Nana-Mint (mentă originară din Maroc), cunoscută pentru proprietăţile sale  revigorante, este foarte răcoritoare, cu aromă deosebită, este recomandată  în special în zonele cu temperaturi ridicate.

Sunset

Infuzie de plante cu aromă de cireşe. Conţine:  hibiscus, măceşe, frunze de mure, mentă, scorţişoară, arome naturale, petale de lime, petale de floarea-soarelui.