Ceaiuri Rare

Ceaiul este o băutură fină cu bogate nuanţe de caracter care, îmbinate cu aroma fructelor sau a petalelor de flori, rezultă într-o rafinată experienţă senzorială, de multe ori comparată cu cea a vinului. Ceaiurile rare înseamnă diverse ceaiuri tradiţionale înnobilate cu fructe, flori şi condimente de cea mai înaltă calitate, selectate de cunoscători ai artei ceaiului.

Geisha

Conţine: Ceaiuri verzi – Green Sencha, China Bancha şi Japanese Kukicha, seminţe de susan, muguri de bambus, fructe Schizandra, ghimbir, petale de trandafiri.

East of Eden

Conţine: Ceaiuri albe – Shou Mei, Pai Mu Tan, China Snow Buds, Ceai verde Bancha, papaya, bucăţele de măr, petale de floarea soarelui, lavandă.

Heaven’s Gate

Conţine: Ceai verde Sencha şi En Shi Yu Lu, ceai semi-fermentat Formosa Oolong, ceai alb Pai Mu Tan, ceai verde Phoenix Eyes, flori de osmanthus, flori de piersic, crizantemă, boboci de trandafir galben.

Tea of Emperors

Conţine: Ceaiuri verzi – Sweet Flower, Yunnan Green, Formosa Gunpowder şi Phoenix Eyes, Ceai alb Snow Buds, seminţe de cardamom, santal, curcuma, crizantemă, flori de iasomie şi osmanthus, frunze de curry.

Jasmine Blossoms

Un ceai de înaltă clasă, iasomia işi are originea în Persia. Delicata floare de iasomie se deschide numai noaptea şi este culeasă dimineaţa, când petalele rămân închise. Între şase şi opt seara, când temperatura scade, petalele încep să se deschidă. Când se desfac se aude un “pocnet”, semn ca încep să-şi răspândescă parfumul.

Acest ceai romantic poate fi savurat în orice moment al zilei, inlcusiv seara, neavând teină.