French Bakery

Patiserie

Quiche ( tarte  sărate cu diverse umpluturi )- 100 g/felie
– Au bleu (aluat fraged, unt, smântână , ouă, blue cheese, schweitzer )
– Cu andive  (aluat fraged, unt, smântână, nucşoară, andive, schweitzer bacon )
– Somon (aluat fraged, unt, smântână, ouă, somon file, schweitzer )
– Lorraine (aluat fraged, unt, smântână, ouă, bacon, caşcaval )
– Spanac (aluat fraged, unt, smântână, schweitzer, blue cheese, spanac )

Quiche et sa petite salade
( quiche-ul est însoţit de o porţie mică de salată )

Cofetarie

Tarte cu fructe ( felii )

– Tartă cu vişine ( vişine, cremă de migdale, nappage rouge, creme patissiere, pate a sucre )
– Tartă cu fructe de pădure ( făină, lapte, unt, zahăr, ouă, pudră de vanilie, pudră de migdale, jeleu, fructe : zmeură, vişine, căpşuni, afine, coacăze, mure)
– Tartă cu mure ( mure, creme d’amandes, nappage rouge, creme patissiere, pate a sucre )
– Tartă cu struguri ( struguri negri, nappage, creme patissiere, pate a sucre-desert, creme d’amandes desert)
– Tartă cu zmeură ( zmeură, creme d’amandes, nappage rouge, creme patissiere, pate a sucre )
– Tartă cu cireşe ( cireşe, creme d’amandes, nappage rouge, creme patissiere, pate a sucre )
– Tartă cu afine ( ciocolată, lapte, pate a sucre, ganache au miel )
– Tartă cu căpşuni (căpşuni, creme d’amandes, nappage rouge, creme patissiere, pate a sucre)

Torturi ( felie )

– Tort de cafea şi ciocolată albă ( foaie de tort cu cacao, mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolată neagră, cafea, frişcă naturală )
– Tort de ciocolată Genoise ( ciocolată neagră, migdale, glazură rapidă, spumă ciocolată albă şi neagră)
– Tort de ciocolată şi amarena ( blat de tort cu cacao, sirop de zahăr, frişcă naturală, ciocolată neagră, cacao, coajă de portocală, vişine confiate )
– Tort duo chocolat (ciocolată cu lapte, glazură, spumă de ciocolată albă, spumă de ciocolată neagră, foi de cacao)
– Tort  fructe de pădure (fructe, migdale feliate, nappage rouge, cremă de vanilie naturală, pate a choux- desert)
– Cheese cake (unt oldenburger, brânză tartinabilă, ouă, zahăr, smântână, făină albă, pate a sucre)

Tort KRANTZ cu crema de ciocolată şi nucă ( cacao, unt de nucă din Sicilia, nucă caramelizată, zahăr, unt )
Este servit împreună cu o cupă de îngheţată de nuci.

Tort CARAMEL cu îngheţată (îngheţată – aroma zuppa inglese – cacao, zahăr, lapte proaspăt, frişcă naturală )

Fursecuri pentru ceai – 125 g

Chec pentru ceai – 125 g

Produsele de cofetărie şi patiserie se vor regăsi în ceainărie prin rotaţie, în fiecare zi altele.