Cum incape Lumea Mare intr-o ceainarie?

zoom

Ce moment mai bun pentru a depana povesti din calatorii ar putea fi daca nu la o cana de ceai? Si ce loc mai bun in acest oras agitat daca nu in oaza noastra linistita si parfumata? Raspunzand la aceasta intrebare am inceput colaborarea cu blogul de calatorii LumeaMare, oferind spatiu pentru desfasurarea unor intalniri foarte placute intre pasionatii de calatorii, intalniri care in acest week-end au ajuns la editia a saptea.

Si uite asa a intrat din nou Lumea cea Mare in salonul nostru de la parter… e drept ca au fost nevoie de scaune in plus si ca lumea a fost bucuroasa sa se inghesuie putin pentru a asculta doi invitati deosebiti: Adi Hadean si Razvan Marc. Am avut parte si de o premiera la noi in curte: un gratar pe care Adi a pregatit satay, adica un fel de frigărui delicioase din carne de pui marinata în zeama de lime, pasta de curry si ghimbir, acompaniate de un sos si mai delicios de arahide si ananas. Chiar si dupa ce gratarul a fost gata si frigaruile au disparut din farfurii, aromele asiatice ne-au urmarit in continuare, in povestea celor doi invitati.

Am salutat persoane dragi, am fost onorati de prezenta unor oameni pe care ii admiram de mult si ne-am bucurat sa revedem prieteni vechi si sa fim alaturi de LumeaMare, la inca un eveniment reusit.

Si cateva poze oferite de organizatori:

«   »