Deschide-ti sufletul!

zoom

Este indemnul nostru de a participa alaturi de Asociatia cu aceeasi nume, intr-un mod creativ, la ajutorarea unor copii care au nevoie de noi. Iata despre ce este vorba:

Asociaţia “Deschide-ti Sufletul” este o organizație nonguvernamentală care își propune sprijinirea copiilor aflați în impas: copii proveniți din medii defavorizate, cu familii dezorganizate sau din centre de plasament. Incercam sa acordam sprijin moral, psihologic, social și material copiilor si familiilor acestora.

La finele anului trecut asociația a deschis porțile centrului socio-educativ “Deschide-ți Sufletul”, locul în care copiii proveniți din familii cu probleme socio-economice grave primesc sprijin în vederea prevenirii abandonului școlar și familial. Centrul este conceput astfel încât să vină în ajutorul acelor copii care își pierd copilăria pe zi ce trece în mod nedrept. Supravegheați de personalul specializat, aceștia primesc ajutor la efectuarea temelor de la școală, participă la activități ludice și creative, iau parte la cursurile interactive de limba engleză și bune maniere. Zilnic le oferim un prânz cald pentru a le da posibilitatea unei alimentații echilibrate și sănătoase, lucru vital în dezvoltarea armonioasă a unui copil.

Pentru a continua să le oferim gratis acestor copii atât prânzul cald zilnic, cât și toate activitățile menite sa le ofere o dezvoltare armonioasă am conceput cursurile de quilling. Quillingul reprezintă arta rulării hârtiei, o metoda prin care se pot crea obiecte decorative, felicitări și mărtisoare personalizate. Banii rezultați din susținerea acestor cursuri vor ajuta centrul socio-educativ “Deschide-ți Sufletul” să își continuie activitățile.Un singur participant care ia parte la un curs din seria cursurilor de quilling organizate de asociația “Deschide-ți Sufletul” poate asigura, prin banii plătiți pentru curs, masa unui copil pentru 2 zile! Cursurile se vor desfasura sambata, la  Ceainaria GREENTEA. Daca doriti sa ajutati copiii in suferinta si in acelasi timp sa invatati sa creati lucruri frumoase pentru dvs. si cei dragi, va asteptam sa va inscrieti la cursurile noastre!

Pentru informatii suplimentare puteti accesa www.deschidetisufletul.ro, iar pentru detalii privind cursul de quilling si incscrieri la acest curs, va rugam sa luati legatura cu d-ra Madalina Gogorita – tel.  0722276136.

«   »