La brat cu Viata – Atelier

                                                                                                                                                           

Vineri, 2 Septembrie 2011 incapand cu ora 19  psihologul Alexandru Preda  va asteapta in atmosfera primitoare a Salonului Japonez la un Atelier inedit.

           Alexandru Preda si-a inceput studiile la Facultatea de Instalatii, insa a absolvit apoi ‘Economie Agroalimentară’ in cadrul A.S.E., si  ‘Facultatea de Psihologie’ in cadrul Universitaii ‘Spiru Haret’.

          “Încă din copilărie am fost frapat de faptul că oamenii nu-si accesează resursele existente în ei si am studiat tot timpul comportamentul uman. Dorinta mea de a sprijini oamenii în a deveni ceea ce de fapt sunt a crescut treptat.

Cred că cea mai „valoroasă” stare este cea de copil – atunci poti să te bucuri si să accepti cu adevărat tot ceea ce îti oferă viata în fiecare moment.
Consider ca impartasirea perspectivelor asupra vietii ne poate conduce pe drumul autocunoasterii.

M-am intrebat ‘de ce‘ pana cand am observat ca nu raspunsul ma interesa, ci starea in care nu imi pun intrebari.”

Uneori ne pierdem pe noi insine. Ne pierdem in gandurile noastre, in actiunile noastre, in frustrarile noastre sau in dorintele noastre. Pur si simplu ne pierdem…

Acest seminar iti da intalnire cu tine insuti.

El are scopul de a ne readuce in atentie una din intrebarile fundamentale: “Cine sunt eu?”
Seminarul va incepe cu un joc psihologic. Prin intermediul acestuia vom arunca o privire asupra modului in care abordam viata. Vom continua cu o analiza pe baza jocului si vom incheia cu o scurta meditatie condusa.”

Durata : aproximativ doua ore.
Pretul 30 ron, Pretul 30 ron, include un ceai aromat din partea GreenTea.

Pentru cupluri intrarea este 50lei

***
Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: alexpsihologie@yahoo.com
Spatiul este limitat, astfel ca numarul maxim posibil de  participanti este 12 . In cazul unui numar mai mare de solicitari, vom programa o urmatoare editie a acestui seminar. Va multumim pentru intelegere.

«   »