Parteneri

Ne place să ne mândrim cu cei ce ne sunt alături în proiecte frumoase!

 

 

 

 

BCR

Banca de top in peisajul bancar romanesc, BCR a initiat un program de parteneriate cu comerciantii la care ne-am alaturat cu incredere .Concret , incepand cu 01 iunie 2011  daca achitati consumatia de la ceainarie cu orice tip de card BCR ,beneficiati de o reducere de 10% a notei de plata . Această ofertă nu se aplică şi pentru produsele achiziţionate în magazinul din interiorul ceainăriei si de asemenea nu se cumuleaza cu alte promotii sau programe de fidelitate.

 

CharityGift

Un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, o platformă pe care am fost de acord să oferim produse din a căror vânzare să direcţionăm o parte din încasări către Hospice Casa Sperantei.


Ciclop biciclete urbane

Green-green. Tea-tea. Un proiect care suna bine împreună. Şi 5% reducere dacă iei cuponul de la noi din ceainărie.


Dilema Veche

Facem parte din proiectul Locuri cu dileme. Asta înseamnă că puteţi găsi şi lectura la noi această revistă (oferită gratuit), un partener inteligent de taclale, numai bun în compania unui ceai aromat!


Hospice Casa Speranţei

Susţinem donaţiile la noi în ceainărie pentru că şi noi credem că orice persoană are dreptul la o îngrijire de calitate, chiar dacă este victima unei boli incurabile. Dacă şi voi credeşi asta, puteţi primi floarea de colţ Hospice şi puteţi dona în urna specială, aflată în Salonul Mare.


LumeaMare

De la începutul anului 2010 găzduim “Poveşti din Lumea Mare” un eveniment destinat pasionaţilor de călătorii.


TedxBucharest

Am oferit ceai invitaţilor la acest eveniment menit sa genereze idei. Sperăm că am contribuit şi nou puţin la inspiraţie…