Povesti din Lumea Mare -editia a14-a

zoom

Sambata ,9 aprilie pasionatii de calatorii se reunesc pentru o noua editie de povesti din Lumea Mare ,de data aceasta una plina de aventura si adrenalina! Dar sa dam cuvantul organizatorilor:

Poveşti din LumeaMare ediţia 14

Sâmbătă, 9 aprilie, LumeaMare.ro vă aşteaptă din nou la o întâlnire cu povestiri fascinante din călătorii, Poveşti din LumeaMare ediţia 14. Invitaţii şi povestitorii acestei ediţii sunt :

Alin Totorean – primul român care a efectuat o expediţie românească solitară, în Mongolia, singurul român care a traversat, pe jos, deşertul Atacama, autorul primei explorări solitare româneşti a deşerturilor australiene. Are 24 de ani de experienţă în turismul montan, de altitudine, 18 ani de speologie, a scris şi a publicat foarte mult despre expediţiile sale în Mongolia, Turcia, India, Maroc, Chile, Australia, Etiopia.

Alexandra Oancea – scenograf, absolventă a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografica, a fost implicată în proiecte de film, a debutat în scenografie la Teatrul Nottara şi se ocupă de Studio Pierrot (design de obiect şi interior personalizat, mobilier pictat şi obiecte unicat). Alexandra este pasionată de fotografie şi călătoriile cu motocicleta, pe care le face în general singură. 

Evenimentul are loc la Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti.

Locurile sunt limitate iar înscrierile sunt posibile doar prin mail. Mai multe detalii pe site!

http://lumeamare.ro/2011/04/04/povesti-din-lumeamare-14-cu-alin-totorean/

«   »