Povesti din LumeaMare – Japonia

Pentru cea de a treia ediţie a Concursului de Poveşti din Lumea Mare v-am pregătit impresii şi povestiri din Japonia. Vom avea doi povestitori concurenţi şi un invitat special, vom povesti despre şocul cultural, civilizaţie, politeţe şi respectarea legilor nescrise, despre ce se întâmplă după ultimul metrou şi hotelurile cutie, despre cum e să trăieşti şi să munceşti în Japonia 15 ani. Pregătiţi-vă întrebări şi marcaţi-vă ziua în agendă pentru că Japonia este o ţară despre care merită să vorbim!

Detalii şi cum poţi participa mai jos:

CÂND?

Sâmbătă, 20 martie, ora 12:30

UNDE?

Ca de obicei, ne vom revedea în ambianţa şi compania deosebită a Ceainăriei GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

CINE?

POVESTITORII INTRAŢI ÎN COMPETIŢIE

Grigore Mirona, cunoscută în mediul online ca Misaki.

Alina Rădulescu, cunoscută tot în online ca Ariko

INVITAT SPECIAL

Carmen Okabe – o persoană deosebită pe care o vom asculta cu plăcere şi care va putea să ne răspundă la foarte multe întrebări, după cei 15 ani în care a trăit şi a lucrat în Japonia.

Revenită de aproape 8 ani în Romania, Carmen Okabe este publisher al revistei de estetică aplicată Les Nouvelles Esthetiques, organizator al Congreselor Internaţionale de estetică aplicată din Romania şi a numeroase expoziţii, evenimente din sectorul estetic, business, monden.

Este consultant de imagine şi life coach, trainer international, susţinând numeroase cursuri în ţară şi străinătate. Vorbeşte 8 limbi străine ( japoneza, chineza, turca, franceza, engleza, italiana, spaniola, rusa) şi acest lucru îi este de folos pentru a avea acces la informaţie internaţională de sector şi nu în ultimul rand, pentru a putea susţine cursuri în limba ţărilor unde este invitată ca orator.

Deja recunoscută ca o personalitate a lumii estetice româneşti şi internaţionale, Carmen Okabe este şi Preşedinta Uniunii Naţionale a Esteticienilor Profesionişti din Romania, precum şi membru al Asociaţiei Internaţionale a Consultanţilor de Imagine AICI.

Experienţa de viaţă şi muncă japoneză a marcat în pozitiv caracterul ei, deja puternic. Suntem mândri că a acceptat invitaţia noastră şi că ne va fi alături la acest eveniment.

JURIU

25 de persoane, în ordinea înscrierii.

VREAU SA PARTICIP

Dacă ţi se pare interesantă tema acestei ediţii, va trebui să faci o rezervare lăsând un comentariu aici sau trimiţând un mail la noutati (at) lumeamare (punct) ro. Doar cei care fac rezervare au locul garantat. Nu uitaţi să menţionaţi numărul de persoane!

În total avem 80 de locuri disponibile, împărţite după cum urmează:

50 în salonul în care veţi putea vedea şi povestitorul şi imaginile. Prioriate vor avea cele 25 de persoane care vor dori să facă parte din juriu.

30 în celelalte saloane, în care veţi putea doar auzi povestea (ura, de data aceasta chiar vom avea microfon!). Pentru aceste locuri rezervarea se poate face până cel târziu miercuri, 17 martie.

PREMII ŞI SURPRIZE

Ca de obicei, concurenţii vor primi din partea casei un ceai aromat, care să le aducă inspiraţie şi noroc.

În plus, Există două premii care vor fi oferite în funcţie de votul juriului:

Cea mai frumoasă poveste primeşte un set Fung (ceainic cu 2 ceşti), o cutie pentru ceai Black Japan şi 5 ceaiuri la alegere

A doua poveste primeşte o cana cu infuzor pentru ceai, 1 cutie Tea Time, 2 ceaiuri la alegere.

Premiile sunt oferite demagazinul GreenTea.ro

Mai avem şi câteva mici suprize pe care nu le vom dezvălui încă.

Ne revedem în 20 martie la Ceainăria GreenTea cu poveşti din Japonia! Vă aşteptăm.

Detalii pe lumeamare.ro

«   »