Povesti din LumeaMare

CÂND ARE LOC

Prima ediţie: Sâmbătă, 16 ianuarie, ora 13:00

Următoarele ediţii: periodic, la date anunţate cu cel puţin două săptămâni înainte.

UNDE?

Ceainăria GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Harta aici

CINE ŞI CUM PARTICIPĂ?

Puteţi să vă anunţaţi prezenţa la acest eveniment alegând una dintre variantele următoare:

Scriitor – cititor:

Dacă aveţi o poveste frumoasă dintr-o călătorie (când spun poveste nu mă refer la ficţiune ci la amintirile reale ale unei experienţe pe care aţi trăit-o departe de casă) vă punem la dispoziţie 15-20 de minute pentru a o citi. Dacă nu vă place să scrieţi sau să citiţi nu e nici o problemă, puteţi să ne povestiţi pur si simplu. Nu vrem să fie o conferinţă stresantă ci un schimb relaxat de impresii.

Nu contează perioada în care a avut loc călătoria sau dacă povestea ei fost publicată pe alt blog. Articolele care au apărut deja pe lumeamare.ro nu pot participa, nici articole care din diverse motive nu pot fi publicate, ulterior evenimentului, pe lumeamare.ro

Vor fi acceptaţi maxim 4 participanţi, în ordinea înscrierii, prin comentarii la acest articol sau prin mail.

Concurenţii vor primi din partea casei un ceai aromat, cu puteri magice

Cea mai frumoasă poveste (care se va decide prin vot) va fi premiată de către GreenTea cu un voucher în valoare de 200 de RON, pe care îi veţi putea cheltui în ceainărie sau în magazinul acesteia.

Juriu

Dacă vă plac poveştile de călătorie dar nu vă simţiţi încă pregătiţi pentru „confruntare”, vă invităm să vă înscrieţi în juriu.

Juriul va fi alcătuit din maxim 25 de persoane şi se va confirma pe bază de rezervare. În cazul în care vor exista persoane care au făcut rezervare dar nu vor veni la timp, locul acestora va putea fi preluat de alţi participanţi, în functie de spaţiul disponibil.

Vă rugăm de aceea să nu întârziaţi.

Rezervările se fac prin comentarii sau pe mail.

Invitaţi speciali

Dacă aveţi un produs special destinat drumeţiilor, o carte de călătorii, un nou ghid pe care doriţi să îl prezentaţi, o experienţă deosebită pe care vă face plăcere să o împărtăşiţi în afara concursului, puteţi deasemenea să vă înscrieţi. Pentru a stabili condiţiile şi detaliile vă rog să mă contactaţi pe mail.

CE NE DORIM?

Urmărim ca prin aceste întâlniri să dăm o şansă de afirmare celor care au plăcerea de a povesti sau a scrie despre călătorii, dar şi să creem un pretext pentru a fi alături de cei care se simt pur şi simplu bine la drum. Să ne imaginăm că am făcut un popas şi că stăm la poveşti, la gura şemineului, cu un ceai bun în faţă. Să ne întrebăm: tu de unde vii şi încotro pleci?

Să ne vedem cu bine, şi nu uitaţi: toate dumurile noastre duc, în 16 ianuarie, la GreenTea!

«   »