Sărbători ca la tine acasă

zoom

Ne-am gândit de multe ori că sloganul ceainăriei noastre ar trebui să fie “ca acasă”; chiar dacă poate suna banal, nu este nimic mai direct şi mai potrivit pentru a defini atmosfera din saloanele noastre ba, mai mult de atât, este cea mai frecventă afirmaţie pe care o fac cei care vin sau revin la noi!

Astăzi am inaugurat luna decembrie. Moment în care, vrem, nu vrem, nu mai putem ignora faptul că se apropie sărbătorile de iarnă. Suntem de acord că toată povestea asta cu sărbătorile a început să fie folosită excesiv şi cu prea mult timp înainte, ajungându-se la o diluare a bucuriei de dinainte de Crăciun. Dar odată ce intrăm în Decembrie şi simţim deja mirosul zăpezii aproape, parcă e păcat să nu împodobim ,în curand, saloanele pe măsură, cu lucruri la care ţinem şi care vă vor încânta şi pe voi, ca de obicei.

Ne mai place să credem că fiecare zi la GreenTea e o sărbătoare. Asta pentru că ne străduim să vă răsfăţăm ochii, gustul şi sufletul cu ceaiuri aromate,  cu produse proaspete de casă, o muzică liniştită şi un decor care să vă facă să vă simţiţi … ca acasă! Sau poate pentru că vă invităm în fiecare lună să vă sărbătoriţi ziua alături de cei dragi, oferind un card pe baza căruia aveţi 20% reducere în această zi specială.

Şi pentru că e decembrie şi aşteptăm tot felul de Moşi, mai întâi Moş Nicolae şi apoi Moş Crăciun, vă rugăm şi pe voi să fiţi mai atenţi la cei din jur, să îi priviţi cu drag pe cei ce au trecut de vârsta la care primeau cadouri sub pom sau în ghetuţe şi să vă gândiţi că sufletul de copil nu îmbătrâneşte niciodată şi că fiecare merită un cadou, o vizită, un zâmbet, un act de bunătate.

Iar pentru prieteni, copii şi colegi, vă ajutăm noi să pregătiţi cadouri, spuneţi-ne doar pentru ce persoane sunt şi cât aţi strâns în puşculiţă şi vă putem face câteva sugestii.

Vă aşteptăm aşadar cu obrajii împodobiţi de frig, pentru a vă încălzi la o cană de ceai sau la un vin fiert,  acompaniat de un un orez cu lapte sau o prajitura ca la bunica! Şi nu în ultimul rând de un vesel Ho, Ho, Ho! :-)

 

«   »