Schimb de birouri Off-Office – episodul 3

zoom

Săptămâna trecută am încheiat-o din nou Off-Office, petrecându-ne câteva ore plăcute în biroul Achieve Global. Ne-am aşezat chiar la intrarea în companie, puţin înainte de ora 9 şi am avut astfel plăcerea de a urmări surpriza celor care erau întâmpinaţi de aromele ceaiurilor noastre şi de un călduros “Bun venit la Ceainăria GreenTea”. Am vorbit despre proiectul nostru, Mişcarea Off-Office, despre posibilităţile de a organiza workshopuri mai puţin convenţionale în ceainăria noastră, despre ce spun clienţii care au făcut asta deja. Mai mult de atât, am purtat o discuţie foarte interesantă despre piaţa de training din România, despre criză şi nevoia crescândă de pregătire a oamenilor în timpuri în care puterea de a rămâne competitivi poate fi definitorie pentru succes sau eşec.

Poveştile au mers şi mai departe de atât, o las însă pe Oana Sandu să ne spună cum a fost şi din perspectiva Achieve Global:

Dintotdeauna mi-a fost drag să fac surprize celor dragi! Azi a venit rândul colegilor de la AchieveGlobal. Şi se pare ca mi-a reuşit! Ingredientele folosite? Un ceai bun, vorbe alese spuse de o gazdă primitoare precum Roxana – care s-a instalat la noi la birou ca şi cum era la ea, în ceainarie… alături de poveşti de tot soiul!

Piesa de rezistenţă? Samovarul… şi ceaiul verde cu iasomie. Împreună cu peripetiile despre India, povestite de Aura.

Ramane să întoarcem noi vizita pentru că Roxana ne-a spus ca nu avem voie sa ratăm biscuiţii de casă. Aşadar, vă dau rendez-vous la Ceainăria GreenTea!

Mulţumim Oana şi vă aşteptăm cu drag pe la noi, atât cu treburi Off-Office cât şi pentru relaxare!

 

«   »