Sustinem pasiunea pentru idei

GreenTea a avut placerea sa se alature pe 16 octombrie 2009 unui eveniment inovator. Numit si “brain spa”, TED este un eveniment anual la care cativa din marii lideri de afaceri si comunitate ai lumii sunt invitati sa-si imparta pasiunea cu ceilalti.

TED inseamna Tehnologie, Entertainment, Design – trei subiecte vaste care dau forma vietii noastre. Mai mult, evenimentul este cu mult mai larg, cu cat expune idei general valabile pentru toate domeniile.

TEDxBucharest, eveniment independent organizat sub umbrela conferintelor TED, a avut loc in Bucuresti pe 16 octombrie 2009, a adus in fata a 120 de lideri de afaceri si din comunitate, ideile a peste 15 oameni de succes care schimba modul de a percepe realitatea noastra.

Reuniti de pasiunea pentru idei si realizari care ne-au schimbat lumea, cateva din personalitatile care au dat viata TEDxBucharest sunt Nelvin Joseph, Alexandra Nechita, Jim Bagnola. Povestile lor de succes au gravitat in jurul temei conferintei „Esenta unei lumi in schimbare” ale carei elemente centrale precum curajul, inovatia, inspiratia, dar si simplitatea si puterea zambetului au reprezentat directiile in jurul carora s-a construit universul TEDxBucharest.

«   »