Te-ai hotarat unde iti serbezi ziua de nastere?

zoom

Asa e ca intotdeauna ti-ai spus ca ai fi preferat sa te nasti vara, sa poti sa iti faci si tu ziua pe malul marii, sa te prinda dimineata pe plaja, sa vezi rasaritul… Brr, acum nici gand de asa ceva. Atunci mai bine te-ai fi nascut in Decembrie, sa fie vacanta, sa fie frumos decorat in casa, sa simti miros de cozonaci si scortisoara. Dar nu, tu te-ai nascut in octombrie.

Si totusi, iti dam noi o veste buna. Poti sa iti aduni prietenii intr-o seara si sa sarbatoresti intr-un loc la fel de cald ca o sarbatoare de Craciun si la fel de optimist ca un rasarit de soare peste mare. Iti plac locurile exotice si indepartate? Rezerva salonul indian sau japonez. Esti stilul boem si preferi o mansarda in care sa rasfoiti impreuna carti si sa fumati o narghilea? Ai multi pieteni? Salonul clasic te asteapta cu lumanarele aprinse….

La Ceainaria GreenTea e ca acasa. Si cred ca nu exagerez prea mult cand spun ca e mai bine ca acasa! (si nici nu trebuie sa speli vase dupa petrecere)

Vestea si mai buna e ca poti sa iti folosesti cardul de fidelitate si vei avea o reducere de 20%. Cadoul nostru pentru tine.

La multi ani asadar si… cine e nascut in octombrie?

«   »