Un weekend cu prietenii

zoom

Care este cea mai frumoasa zi de weekend? Nu n-ati ghicit, nu e sambata si nici duminica. E ziua de vineri. Si asta pentru ca e ziua de dinaintea weekendului, ziua in care mai avem inca timp sa ne gandim ce vom face si in care avem sanse sa ne propunem urmatoarele (scenariu pentru cei care raman in Bucuresti):

……….

(O dimineata placuta de sambata)

Gata, voi face curatenie in tara!

Of, nu m-am trezit la timp, ma apuc de sters praful in casa, ia uite cat s-a strans!

Parca as lasa asta pe mai tarziu, hai mai bine la Povesti din LumeaMare la Ceainaria GreenTea.

Of, si aici m-am trezit tarziu, nu mai sunt locuri. Dar daca tot e aproape de pranz dar nu chiar pranz parca as manca o supa crema de ciuperci cu nuca sau o portie delicioasa de negrese cu mure. Ambele facute in casa!

Si ce-ar fi sa imi scot prietenii la un ceai? Nu i-am mai vazut de mult! Oare ce mai face Raluca sau Andrei? Or fi castigat proiectul acela? Si Elena? Oare a reusit sa isi gaseasca ceva de lucru? Vai, George! Trebuia sa il sun, a fost ziua lui ieri, cum de am uitat… Cred ca ii voi face o surpriza si ii voi organiza o petrecere la GreenTea, asa vom avea si o reducere de 20%! Sau, dacă nu imi iese ideea cu petrecerea, oricum ne vom bucura de reducerea de 10% intre orele 13:00-16:00.

Happy end

……….

Ma intrebam acum cateva zile, pe facebook, daca mai stim sa impartasim emotiile vietii cu prietenii sau cei dragi noua, daca ne mai spunem “hai la un ceai sa iti povestesc” in loc de “cum, n-ai vazut? am scris pe blog” (sau facebook, dupa caz). Si ne bucuram sa stim ca suntem unul dintre locurile din orasul acesta mare in care vedem si revedem prieteni venind impreuna, pentru a se bucura de atmosfera si bunatatile de la noi din ceainarie. Un prieten ne-a spus un lucru foarte frumos si anume ca ceainariile sunt primele retele sociale. Haideti sa nu uitam de asta, haideti sa ne vedem la un ceai!

PS: Toate elementele din scenariul de mai sus sunt adevarate, mai putin numele personajelor. In acest weekend avem supa crema de ciuperci cu nuca, negrese cu afine sau tarta cu nuca, va puteti inca face card si, daca nu aveti card, duminica avem o reducere de 10% la consumatie, intre orele 13:00 si 16:00 (nu se cumuleaza cu cardul)!

Apropo, voi ce ati mai facut in ultima vreme?

«   »