Ceainarie

Puteti face un cadou minunat cuiva drag sau angajatilor dumneavoastra oferindu-le cateva ore placute la o ceasca de ceai. Puteti opta pentru un voucher-ul cu consumatie in ceainarie sau cel de cumparaturi, de pe magazinul online GreenTea. Voucherul se trimite in format electronic pe mail si ii ofera destinatarului posibilitatea de a alege singur cum si cand anume se va bucura de el, in limita de suma si timp mentionate in voucher.

Iata cum puteti comanda un voucher constand in consumatie la ceainarie:

  1. Trimiteti un mail la magazin@greentea.ro cu titlul “Voucher Ceainarie”. Valoarea acestuia poate fi de 50 lei, 100 lei, 150 lei, etc. (multiplu de 50 lei).
  2. Nu uitati sa mentionati in mail: suma, numele dumneavoastra si al celui care il va primi. Daca doriti ca voucher-ul sa ajunga direct la destinatarul cadoului, fara a mai fi forwardat dumneavoastra, precizati adresa de mail a acestuia si lasati un mesaj care sa insoteasca voucher-ul.
  3. Plata se face la ceainarie sau prin OP in contul A&C TEAROOM la Credit Europe Bank: RO72FNNB002002481498RO01. Copia ordinului de plata va fi trimisa prin mail la magazin@greentea.ro sau prin fax la 021/320.93.96.
  4. Daca valoarea voucherului nu e folosita in intregime, suma ramasa nu se reporteaza si nici nu se cumuleaza cu valoarea altui voucher.

Voucher-ul va fi trimis la adresa de mail indicata astfel (din momentul confirmarii platii):

Ceainaria GreenTea are placerea de a va anunta ca ati primit un voucher-cadou din partea …., in valoare de ….
Mesaj: …
Nr. Voucher: …
Expira la: ….
NU STERGETI ACEST MESAJ! Veti avea nevoie de numarul de inregistrare de mai sus pentru a putea folosi voucher-ul.
Va asteptam cu drag!
GreenTea

Pentru informatii, asteptam mailul dumneavoastra la office@greentea.ro sau telefonul la 0749.090.202 intre orele 15.00 – 23.00