Atelierul Năzdrăvanilor 2

zoom

Talente de Năzdrăvani îi invită din nou pe copii la a doua ediţie a Atelierului Năzdrăvanilor pe care o vom găzdui sâmbătă, 20 noiembrie 2010, în Salonul Mare, între orele 12:30-14:30.

Copiii vor avea ca temă în prima parte a evenimentului decorarea unui tablou din ipsos, cu acuarele. Toate materialele necesare realizării cerinţelor sunt asigurate de organizator.

Atelierul Năzdrăvanilor este un exerciţiu în cadrul căruia toţi copiii învaţă să lucreze şi să evalueze obiectiv, iar acest efort este răsplătit printr-o diplomă şi un premiu de participare. După o scurtă pauză, în cea de-a doua parte, aceiaşi copii vor deveni membri ai juriului şi vor acorda puncte lucrărilor participante. Câştigătorii vor primi multe aplauze, iar Editura Gama şi magazinul Jucării din lemn vor oferi premii tuturor participantilor.

Pe lângă aceasta, se va organiza şi cu o tombolă pentru toţi copiii înscrişi la eveniment, la sunt pregătite 5 premii:

Set de mulaje istorice - TEOTIUAKAN Avatar, albumul filmului Cantecele copilariei

Pot participa la eveniment copii din grupa mare şi pregătitoare, precum şi şcolari din clasele primare. La Atelier vor fi prezenţi 20 de copii, care se vor înscrie până la data de 18 noiembrie 2010 la adresa admin@talentedenazdravani.ro.

Taxa de participare este de 25lei de copil şi include un ceai Fruit Melange for Children, un ceai bio, special pentru copii.

Vă aşteptăm din nou cu mult drag!

«   »