• 0749.090.202
  • Str. Dr. Burghelea Nr. 24, BUCURESTI, sector 2
  • Luni: Inchis|Marti-Vineri: 11.00-21.30|Sambata-Duminica: 12.00-21.30

Termeni si Conditii


Site-ul greentea.ro este proprietatea SC DA & C TEAROOM SRL cu sediul in Sediu: Strada Dr. Burghelea nr. 24, sector 2, Bucuresti.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC DA & C TEAROOM SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea site-ului greentea.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

• OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
• OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
• Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
• Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC DA & C TEAROOM SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul greentea.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului greentea.ro, – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC DA & C TEAROOM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC DA & C TEAROOM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul greentea.ro este detinut de catre SC DA & C TEAROOM SRL SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe pantofidevis.ro sunt comercializare de SC DA & C TEAROOM SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Subscribe <span> weekly newsletter </span>

Subscribe weekly newsletter