• 0749.090.202
 • Str. Dr. Burghelea Nr. 24, BUCURESTI, sector 2
 • Luni: Inchis|Marti-Vineri: 11.00-21.30|Sambata-Duminica: 12.00-21.30

Politica de retur

Daca aveţi o problema cu un produs, aveti posibilitatea de a returna produsul, exceptie fac ceaiurile. Primul pas este de a transmite un e-mail la adresa: office@greentea.ro. Va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate sau sparte din cauza ambalajelor insuficiente.

Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Garantia produselor

Inainte de a livra produsele acestea sunt verificate, in asa fel incat tu sa primesti produsele fara probleme sau defecte.

Daca se intampla sa primesti un produs defect sau spart, nu ezita sa ne contactezi telefonic la 0743338777  sau pe mail la office@greentea.ro.

Atentie! Eventulale probleme se pot semnala in maxim 10 zile de la primirea produselor.

Informatii livrare

Livrarea produselor se face intr-un termen de 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii telefonic.

Ajutor

Ai nevoie de ajutor?
Ai intrebari pe care doresti sa ni le adresezi?
Suntem la dispozitia dumneavoastra telefonic la numarul de telefon: 0743338777 sau la adresa de email: office@greentea.ro.

Metode de plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.greentea.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

SC DA & C TEAROOM SRL

Sediu: Strada Dr. Burghelea nr. 24, sector 2, Bucuresti

CIF: 20764797

Nr.Reg.Com: J40/1313/2007

Cont: RO74INGB0000999902197502

Bancă: ING BANK

Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul ‘3-D Secure’ elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

 • siguranta
 • comoditate si usurinta in procesul de comanda
 • puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet
 • nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Greentea.ro foloseste platforma securizata Europayment Services – Euplatesc.ro. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro . Greentea.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata – Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2). Apoi apasati ‘Pasul urmator’.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

Cum Cumpar

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

 • Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid)
 • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
 • Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (numerar la livrarea coletului, sau prin transfer bancar).

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Telefonand la 0743338777, un coleg de al nostru va va prelua comanda.

Comanda prin email

Puteti trimite comanda dumneavostra pe email la office@greentea.ro :

 • Metoda de livrare (Livrare prin Curier)
 • Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
 • Precizati produsele dorite: Denumirea produslui, Codul de produs sau link-ul produsului.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.

Subscribe <span> weekly newsletter </span>

Subscribe weekly newsletter